Nyheder - Wolframcarbid i maskiner

Wolframcarbid i maskiner

Hårdmetal er meget udbredt i maskinindustrien, herunder, men ikke begrænset til, følgende: 1. Skæreværktøj: Hårdmetal skæreværktøj har karakteristika af høj hårdhed, høj slidstyrke og høj korrosionsbestandighed.

kold heading maskine

 

De bruges ofte i højhastighedsskæring, fræsning, boring, drejning og andre forarbejdningsproduktionslinjer, hvilket i høj grad kan forbedre produktionseffektiviteten og forarbejdningsnøjagtigheden.2. Forme:Karbidformeanvendes i vid udstrækning i produktionen af ​​forskellige forme såsom sprøjtestøbeforme, trykstøbeforme, ekstruderingsforme og kompressionsforme på grund af deres høje hårdhed, høje styrke, høje slidstyrke og høje korrosionsbestandighed.3. Slibemidler: Hårdmetal slibemidler kan understøtte højhastigheds præcisionsslibning og er meget udbredt i slibemaskiner og slibeværktøjsfremstilling, hovedsageligt til højpræcisionsskæring og -slibning.

 

 

4. Turbineblade: Højtemperaturlegerede turbineblade er vigtige komponenter i jetmotorer.Hårdmetaler et af de bedste turbinebladsmaterialer.Det har avancerede egenskaber såsom høj temperaturbestandighed og korrosionsbestandighed og er meget udbredt inden for luftfart, rumfart og andre områder.Kort sagt er hårdmetal meget udbredt i maskinindustrien, og dets fremragende slidstyrke og høje korrosionsbestandighed gør, at det spiller en vigtig rolle i maskinfremstilling og andre industrier.


Indlægstid: 14-jun-2023